Kendra Thompson's Lucy Basilia wordt al bijna tien jaar geserveerd in Australië, en het is duidelijk waarom: de frisse, heldere smaken passen perfect bij gefrituurd eten en zuidelijke specialiteiten. Als je een tekort hebt aan gewone sodawater of bruisend water, is een gearomatiseerd bruisend water met een subtiele citroen- of bessensmaak ook bruikbaar. Als je de voorkeur geeft aan een helderder drankje, zeef het dan dubbel door een fijne zeef in het glas. Door het maar een keer te zeven krijg je een rustiekere uitstraling, ongebruikelijk voor een cocktail met bessenpitjes, maar in dit geval helemaal op zijn plaats.
Deze paarse cocktail is erg veelzijdig, je kan hem maken met verschillende gin-
Frambozenmojito's zijn een verfrissend en uniek drankje waarvan je op elk moment
De wodka black basil, hier gemaakt met Absolut 100, is een relatief onbekende co
Deze fruitige cocktail is ideaal voor op elke zomeravond! De ingrediënten vorme
Deze cocktail barst van de aroma’s van aardbei en basilicum. Een combinatie di
De Basil Smash is een cocktail waarvoor je flink wat spieren nodig hebt in je bo
De Orchard Keeper is een rijke cocktail met een niet al te zoete appelsmaak met
De Rose is een cocktail met een boeiende selectie ingrediënten. De verfrissende
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.