Honingsiroop wordt in cocktails gebruikt omdat het makkelijker schenkt en daardoor makkelijker is in gebruik
Honingsiroop wordt vaak in cocktails gebruikt als zoetmaker in plaats van honing, omdat honing moeilijk stroomt. Honingsiroop stroomt, door de aanwezigheid van water, heel goed.
Honingsiroop maken is heel eenvoudig. Combineer 1 deel honing met 1 deel water en verwarm in een pan tot de honing is opgelost. Laat afkoelen in een pot, en je honingsiroop is klaar om te gebruiken.
Honingsiroop kan je zo’n 3 weken bewaren
Deze zoete cocktail wordt gemaakt met honing, een leuke twist op klassieke cocktails en is bedacht tijdens de Prohibition in Amerika
Deze Australische cocktail past perfect bij gefrituurd eten en de lokale keuken, een lekker frisse cocktail met een rustieke uitstraling
De Orchard Keeper is een rijke cocktail met een niet al te zoete appelsmaak met de smaak van een licht zoete, krokante appel
Deze zoete verleiding op basis van Rum is de ideale cocktail voor iedereen die van daiquiri’s en zoete cocktails houdt
Deze IJslandse cocktail is geïnspireerd op de traditionele Bee's Knees, maar bevat het IJslandse Birkir, een snaps gemaakt met onder andere berkenhout
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.