Deze variatie op de Whiskey Sour maak je met eiwit. Omdat niet iedereen eiwit kan drinken, hebben we twee varianten van dit recept. In dit recept lees je hoe je een whiskey sour maakt mét eiwit.
De Whiskey Sour is een cocktail die iedere barman waarschijnlijk wel kent. Je maakt hem met bourbon (hoewel een andere whisky ook werkt), citroensap en suikersiroop. In dit recept gebruik je ook een eiwit om de cocktail extra romige en zachte smaak te geven. Ook geeft dit eiwit de cocktail een prachtige witte schuimkraag, iets dat de whiskey sour zonder eiwit niet heeft. Omdat je weinig ingrediënten gebruikt, is het belangrijk dat je een whisky van hoge kwaliteit gebruikt, en het liefst vers citroensap en zelfgemaakte suikersiroop.
Deze klassieke, maar stijlvolle cocktail is de perfecte manier om je avond op te
Deze oranje cocktail bevat orange curaçao, een likeur op basis van sinaasappels
Deze ijzige cocktail heeft de smaak van kokosnoot en ananas en is dé perfecte c
Deze pittige Spicy Mangotini maak je met Absolut Peppar, een pittige wodka die w
Deze feloranje cocktail ziet er misschien uit als een glas Fanta (en misschien s
Met deze koffiehoudende cocktail krijg je zeker weer energie! Hij is door zijn i
Deze heerlijke punch is wat ingewikkelder om te maken, maar is zeker de moeite w
Deze prikkelende cocktail fleurt elk feestje op met een bubbelende cocktail-sens
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.