Kersen worden in cocktails vaak gebruikt ter decoratie en niet zo zeer als smaakmaker, dus als je hem ooit vergeet is het meestal geen ramp
Kersen worden in cocktails vaak gebruikt ter decoratie en niet zo zeer als smaakmaker, dus als je hem ooit vergeet is het meestal geen ramp
Deze beroemde cocktail is voor het eerst gemaakt rond 1917 en wordt gemaakt met gin, maraschino likeur, citroensap en oranjebitters.
Deze variatie op de daiquiri is extra koud, waardoor hij lekker drinkt op een warme zomeravond, bovendien kan je er zelf lekker mee experimenteren
Er is maar weinig over deze mysterieuze cocktail bekend, die wordt gemaakt vanwege zijn interessante combinatie van Whiskey en fruitdrankjes
De Mai Tai is een klassieke cocktail met die je vaak vind in Tiki-restaurants. Hij wordt gemaakt met tropische ingrediënten en is een echte allemansvriend!
De New York sour lijkt veel op een Whiskey Sour, maar deze bijzondere cocktail maak je af met een laagje rode wijn, voor een bijzondere kleur en smaak
Deze cocktail bestaat uit, zoals het bij een echte sour hoort, scotch, suiker en een zuurtje van de limoen, een recept voor definitief succes
Deze Piña Colada maak je extra tropisch door Malibu Rum te gebruiken, een rumsoort die wordt gemaakt met kokosnoot, voor een extra tropisch tintje
Deze variatie op de Whiskey Sour maak je met eiwit, hierdoor wordt de cocktail extra luchtig en romig en krijg je een mooie, witte schuimkraag op je cocktail
Kersen zie je niet zo heel vaak in cocktails, maar in dit recept zijn ze wat ons betreft niet misplaatst! Door het gebruik van verse kersen krijg je een heerlijke smaak aan je cocktail, wat deze drank zeker ten goede komt.
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.