De Casino is een cocktail die in 1916 voor het eerst werd gemaakt door Hugo R. Ennslin, en verscheen voor het eerst in het boek "Recipes for Mixed Drinks". Ennslin werkte destijds bij het Wallick hotel in New York, New York en heeft in die tijd meerdere cocktails beschreven, zoals ook de Aviation. Het is dan ook geen verrassing dat ze erg veel op elkaar lijken, aangezien ze beiden door Ennslin dat jaar zijn bedacht.
Dit recept voor de Casino cocktail wijkt iets af van het originele recept, en gebruikt gin, maraschino likeur, citroensap en oranjebitters. De maraschino likeur zorgt er voor dat het een roze cocktail wordt en geeft de drank bovendien een lekkere smaak. Om hem af te maken gebruik je een kers als garnering van de cocktail.
Een klassieke cocktail met een frisse twist, door de bereidingswijze krijg je ee
De Gin Toddy is de koude variant van de veel bekendere Hot Gin Toddy, maar dat m
Deze roze cocktail heeft een aantrekkelijke kleur, en is interessant om een keer
Deze cocktail heeft niet heel veel smaak, maar is perfect voor iedereen die van
De Alexander is een cocktail met een vage geschiedenis, maar dat maakt deze cock
Deze kleurrijke, fruitige cocktail heeft noten van bramen en limoen en is zeer g
De Irish Highball is een verfrissende variatie op de klassieke highball, die je
Deze cocktail komt verassend genoeg niet uit Rusland, maar wordt "Russian" genoe
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.