Deze zoete cocktail is vernoemd naar het in Nederland oh zo bekende ijsje, de “Split”. Hij is lekker zuur en zit vol met smaak. De zoete smaak van likeur 43 gecombineerd met de krachtige smaak van sinaasappels geeft deze cocktail zijn unieke smaak. Door slagroom toe te voegen krijg je dezelfde romige smaak van een split-ijsje.
De split is een klassiek ijsje dat in Nederland vaak wordt gegeten op hete dagen. De zoetzure sinaasappelsmaak aan de buitenkant, gecombineerd met de romige binnenkant maakt dit ijsje bij veel mensen geliefd is. Deze cocktail met dezelfde naam heeft dezelfde smaak, maar de likeur 43 maakt de cocktail nét een beetje lekkerder.
Om de cocktail helemaal af te maken kan je een split ijsje toevoegen als garnering, deze leg je gewoon in de cocktail net voor het serveren
Deze Rode Verrassing wordt gemaakt met wittechocoladesiroop en aardbeiensiroop,
Deze chocoladecocktail is dé cocktail om na een maaltijd te drinken, als desser
Deze cocktail komt verassend genoeg niet uit Rusland, maar wordt "Russian" genoe
Deze Spanish Coffee wordt soms ook wel een Carajillo genoemd. Hij wordt gemaakt
Deze cocktail op basis van witte chocolade is er eentje die niet veel wordt gese
De Chocolate Russian wordt gemaakt met wittechocoladelikeur, een lekker romig en
De Mai Tai is een klassieke cocktail met die je vaak vind in Tiki-restaurants. H
Chocoladecocktails zijn zoet, rijk en romig. Ze worden gemaakt met chocoladelike
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.