Afbeelding van Blueberry Mule

Blueberry Mule

De Blueberry Mule is een variatie op de traditionele Moscow Mule die zowel smakelijk als aantrekkelijk is. Deze cocktail heeft een subtiele en aangename smaak die perfect is voor avonden met vrienden. De gezellige paarsblauwe kleur zal zeker opvallen tijdens een feestje.

Deze cocktail heeft een voornamelijke basis van wodka, die combineert met gingerbeer en versmalde blauwe bessen. Volgens kenners is de perfecte combinatie van deze ingrediënten de sleutel tot het creëren van de perfecte smaak. Hoe je een Blueberry Mule perfect kunt maken, kun je hieronder vinden.

Ingrediënten

Dit recept bevat de volgende ingrediënten.

Stappen

Je maakt dit recept als volgt.

  • 1. Blauwebessensiroop maken
    Combineer bosbessen, suiker, water en zout in een pan op middelhoog vuur en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat sudderen tot de gewenste dikte is bereikt, ongeveer 3 tot 5 minuten. Haal van het vuur en zet opzij om af te koelen, ongeveer 10 minuten.
  • 2. Cocktail maken
    Combineer wodka en limoensap, roer en giet in een koperen mok of glazen pot. Voeg ijsblokjes toe. Giet gemberbier over ijs en bedek met 3 eetlepels bosbessensiroop. Roer om te combineren en garneer met limoenpartje.

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl