Halloween Punch

Verwelkom de duistere dagen met een griezelig goede cocktail genaamd de Halloween Punch. Deze verfrissende mix van kersensap en sinaasappel wordt op smaak gebracht met een pittige kick van rode chillivlokken. Een vleugje kruidnagel en gember voegen een spookachtig element toe, terwijl de toevoeging van wodka deze drank echt betoverend maakt. Dus hef je glas en laat deze bloedstollende mix je smaakpapillen laten griezelen.

Ingrediënten

Dit recept bevat de volgende ingrediënten.

Stappen

Je maakt dit recept als volgt.

  • 1.
    Doe het kersensap, de sinaasappelschil, de chilipeper, de kaneelstokjes, de kruidnagels en de gember in een grote pan
  • 2.
    Laat 5 minuten sudderen en zet dan het vuur uit
  • 3.
    Laat het afkoelen en zet het vervolgens minstens 4 uur, of maximaal 2 dagen, in de koelkast. Hoe langer je het laat staan, hoe intenser de smaken worden.
  • 4.
    Voeg, wanneer je het wilt serveren, de wodka toe en giet het geheel in een grote kom of limonadekan. Gasten kunnen het dan zelf in glazen schenken of gieten

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl