Afbeelding van Strawberry Crush 43

Strawberry Crush 43

Deze ultra lekkere cocktail genaamd "Strawberry Crush 43" moet je proeven! Deze frisse en fruitige cocktail wordt bereid met twee van onze favoriete ingrediënten: aardbeien en Licor 43. De Licor 43 is een zoete, vloeibare likeur met een aroma dat werd gecreëerd met meer dan veertig verschillende ingrediënten. Aardbeien zijn zoet, sappig en smaken verfrissend. Samen vormen deze twee ingrediënten de perfecte combinatie voor een heerlijke, roze cocktail, die zoet is van smaak, maar ook een bepaalde finesse heeft. We weten zeker dat je er van gaat genieten! Deze cocktail met aardbeien en likeur 43 is er een om nooit te vergeten.

Vindt je de combinatie van aardbeien en basilicum net zo lekker als wij hem vinden? Het is een combinatie die vaker voorkomt in cocktails, zoals in de Strawberry Gin Smash. We hebben een artikel geschreven met de lekkerste aardbeien-cocktails, waar meer cocktails met aardbei en basilicum in voorkomen, lees daar dus snel verder.

Ingrediënten

Dit recept bevat de volgende ingrediënten.

Stappen

Je maakt dit recept als volgt.

  • 1.
    Muddle de aardbei en basilicum in een shaker
  • 2.
    Voeg de Licor 43, de wodka en het citroensap toe en schud stevig
  • 3.
    Zeef de cocktail in een glas met ijsklontjes en garneer met een aardbei, wat basilicumblaadjes of beide

Dit recept komt ook voor in de volgende blogposts: De beste cocktails met Aardbei, De beste cocktails voor een Pool Party .

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl