Afbeelding van De perfecte cocktails voor Halloween

De perfecte cocktails voor Halloween

Gepubliceerd op 2022-10-20

Cocktails worden vaak geassocieerd met warme avonden, lange dagen en zomers, maar niks is minder waar! Ook ná de zomervakantie zijn er zat cocktails die je kan drinken. En halloween is een perfect moment om met wat vrienden een cocktailavond te organiseren!

Deze lijst met halloween-cocktails bevat cocktails met verschillende ingrediënten en keukenbenodigdheden, zodat er voor iedereen een cocktail is die gemaakt kan worden!

Sweet Air

De sweet air is een simpele cocktail om te maken. Hij is lekker fris en perfect om je avond mee te beginnen. Je kan hem maken zonder shaker, dus geen gedoe. Ben je met heel veel mensen? Maak er dan meteen een pitcher van!

Inspiratieafbeelding voor Sweet Air Bekijk Recept

Bloody Pumpkin Spice

Deze cocktail schreeuwt halloween, van de naam tot de kleur en de ingrediënten. Bloody mary's zijn wel cocktails die niet voor iedereen zijn weggelegd, maar heb jij (of een van je vrienden) nog nooit een bloody mary op, dan kunnen we deze zeker aanraden!

Inspiratieafbeelding voor Bloody Pumpkin Spice Bekijk Recept

Bloody Mary

Hoe griezelig de bloody pumpkin spice hierboven ook klinkt, een klassieke Bloody Mary kan uiteraard niet ontbreken op deze lijst. Deze klassieker wordt gemaakt met tomatensap, wat zorgt voor de diepe, rode kleur.

Inspiratieafbeelding voor Bloody Mary Bekijk Recept

Bloody Caesar

Deze variatie maakt gebruik van Clamato Juice, een sap bestaande uit niet alleen tomatensap, maar ook clam juice, oftewel: Mosselsap.

Inspiratieafbeelding voor Bloody Caesar Bekijk Recept

Grenadine Gin Rickey

Deze Gin Rickey wordt gemaakt met grenadine, waardoor je zoete, rode cocktail krijgt die perfect is voor elk Halloween-feestje

Inspiratieafbeelding voor Grenadine Gin Rickey Bekijk Recept

Thriller

Deze bloedrode cocktail bestaat uit maar drie ingrediënten. Perfect als je een grote hoeveelheid cocktails moet maken, maar ook fijn als je een keer voor jezelf een simpele cocktail wil maken

Inspiratieafbeelding voor Thriller Bekijk Recept

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl