Afbeelding van De lekkerste winterse cocktails

De lekkerste winterse cocktails

Geupdate op 2022-12-01

Met de winter in aantocht is het tijd om onze favoriete warme drankjes weer op te halen. Maar waarom niet eens afwisselen met iets anders dan een kopje warme chocolademelk of glühwein? In deze blogpost geven we jullie onze topkeuzes voor de beste wintercocktails om van te genieten tijdens de koude maanden. Van verwarmende whisky-gebaseerde drankjes tot fruitige en zoete opties, er is voor ieder wat wils. Dus trek een warme trui aan, zet je kachel aan en maak een van deze heerlijke cocktails om je winteravonden nog gezelliger te maken.

Winter Rita

We beginnen met een vrij kleurrijke cocktail, omdat de winter al zo grauw is. Deze winter Rita wordt gemaakt met wodka en fruit en is daardoor misschien wel de zoetste cocktail op deze lijst.

Inspiratieafbeelding voor Winter Rita Bekijk Recept

Winter Berry Margarita

Deze cocktail zit vol met smaak, en dan niet alleen van de vruchten. Hij is ijskoud, maar je zult zien dat dit drankje je toch weet op te warmen.

Inspiratieafbeelding voor Winter Berry Margarita Bekijk Recept

White Christmas Dream

Een witte kerst mag dan misschien een tijd geleden zijn, met deze cocktail maak je een hoop goed. Je maakt hem met maar drie simpele ingrediënten en iedereen zal de cocktail die jij maakte tijdens kerst onthouden.

Inspiratieafbeelding voor White Christmas Dream Bekijk Recept

Spiced Brandy

Deze Spiced Brandy wordt gemaakt met ingrediënten die de smaak van de brandy alleen maar zullen versterken. Je voegt wat suiker toe voor extra zoetigheid en wat bitters voor een extra dimensie. De smaak zal je omverblazen!

Inspiratieafbeelding voor Spiced Brandy Bekijk Recept

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl