Je kent het Corona-bier waarschijnlijk wel van zonnige, warme dagen op het strand. Vaak wordt hij geserveerd met een citroenpartje in de hals, wat je in het biertje kan duwen, of er meteen uit kan halen. Ben je nou écht fan van een citroenpartje in je corona-bier, probeer dan eens dit recept. Door een scheut Bacardi Limón toe te voegen aan je bier krijgt hij een nog diepere, krachtigere smaak. Proost!
Corona bier, limoen, dat is een combinatie die iedereen wel kent! Maak het nog m
Corona bier, limoen, dat is een combinatie die iedereen wel kent! Maak het nog m
Deze rode cocktail is vernoemd naar de twaalf mijl radius om elk land waarin de
Deze cocktail wordt in Spanje veel gedronken en is vernoemd naar de verschillend
Deze pittige cocktail op basis van gemberlikeur is er een die je niet vaak ziet,
Deze zoete aardbeienmimosa is perfect voor elk ontbijt, elke brunch en elke lunc
Honing is een natuurlijke zoetmaker die vaak in cocktails wordt gebruikt om de c
In deze lavendel-cocktail wordt lavendelsiroop zonder kleurstof gebruikt. Hierdo
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.