Frozémonade

Blended roséwijn "slushies" - nu bekend als frosés - zijn onze go-to chiller op een zinderende zomerdag. Het is een geweldige manier om gebruik te maken van een zo-zo rosé, maar zelfs een merk van de bovenste plank ziet zijn smaken enigszins gedempt door de toevoeging van koud ijs. Dat is waar de Frozémonade (van Robert Krueger van Brooklyn's Extra Fancy) om de hoek komt kijken - de eenvoudige toevoeging van citroensap zorgt voor een frisheid die de onderliggende smaken van de rosé opfleurt.

Ingrediënten

Dit recept bevat de volgende ingrediënten.

Stappen

Je maakt dit recept als volgt.

  • 1.
    Combineer alle ingrediënten in een blender en voeg een kopje ijs toe voor elke portie die je maakt.
  • 2.
    Mix op hoge snelheid tot een gladde massa en zeef in een kort glas. Garneer met een takje munt of een schijfje citroen.
Dit recept komt ook voor in de volgende blogposts: De beste Roze Cocktails, De lekkerste Frozen Cocktails .

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl