Afbeelding van De zoetste cocktails voor elk moment

De zoetste cocktails voor elk moment

Geupdate op 2023-09-09

Cocktails en suiker gaan vaak hand in hand, maar dat hoeft niet te betekenen dat een cocktail alleen maar "zoet" hoeft te zijn. Cocktails bestaan vaak uit verschillende ingrediënten, die elke cocktail andere smaken en noten geven. In deze lijst hebben we de beste zoete cocktails bij elkaar gezocht die een lekkere, uitgesproken smaak hebben en snel te maken zijn. Cocktails met aardbei, munt of chocolade, je vindt ze hieronder allemaal.

Absolut Strawberry Mojito

Deze Strawberry Mojito is gebaseerd op de klassieke Mojito, maar wordt gemaakt met verse aardbeien. Hierdoor voeg je niet alleen smaak toe, maar ook extra fruitsuikers. Hou je van mojito's, of zoete cocktails in het algemeen? Dan is deze cocktail er een die jij een keer geprobeerd moet hebben!

Inspiratieafbeelding voor Absolut Strawberry Mojito Bekijk Recept

Strawberry Sweettalker

Deze zoete aardbeiencocktail is dé perfecte cocktail om de Aardbei extra in het zonnetje te zetten. Hij is zoet en krijgt zijn smaak voornamelijk van de verse aardbeien die er in zitten verwerkt.

Inspiratieafbeelding voor Strawberry Sweettalker Bekijk Recept

Sweet Tooth

Deze zoete chocoladeverleiding kan je beschrijven als de volwassen versie van chocomelk. Hij wordt gemaakt met een chocoladelikeur en wat melk, waardoor je een romige, zoete drank krijgt.

Inspiratieafbeelding voor Sweet Tooth Bekijk Recept

Mint Julep

Deze versie van de Mint Julep bevat iets minder alcohol, waardoor de suiker en munt een grotere rol krijgen. Je maakt hem bovendien met maar vier ingrediënten, waardoor de cocktail erg snel te maken is. Je kan hem dus snel op een warme vrijdagavond bereiden en drinken

Inspiratieafbeelding voor Mint Julep Bekijk Recept

Snickers Martini

Deze bijzondere martini maak je door verschillende chocoladelikeuren te combineren. Hij heeft een overtuigende chocoladesmaak en is extreem zoet, al helemaal als je hem garneert met een snickers bar. Door het glas te versieren met een chocoladerand met hazelnoten geef je de cocktail een extra flair.

Inspiratieafbeelding voor Snickers Martini Bekijk Recept

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl