De beste Gin en Tonic variaties

Gepubliceerd op 2022-11-14

De Gin en Tonic is een van de meest gedronken drankjes ter wereld en is overal wel bekend, hij is simpel om te maken, maar kent tal van variaties. In dit artikel hebben we een paar leuke variaties voor je opgesomd.

Gin And Tonic

We beginnen met de klassieke Gin & Tonic, eentje waar niet veel ingrediënten en tijd voor nodig zijn en die je óf overheerlijk vindt óf verschrikkelijk.

Inspiratieafbeelding voor Gin And Tonic Bekijk Recept

Pink Gin and Tonic

Deze fruitige roze variant op de klassieke Gin and Tonic is een variatie die iets makkelijker drinkt en een iets minder grote kick heeft. Door gebruik te maken van Gordon's Pink Gin creëer je een cocktail met topingrediënten met een topsmaak!

Inspiratieafbeelding voor Pink Gin and Tonic Bekijk Recept

Limoncello Tonic

Een limoncello tonic mag dan wel officieel gezien geen Gin Tonic zijn, hij doet wat ons betreft gewoon mee in de lijst. Omdat je limoncello gebruikt in plaats van gin, geef je de cocktail een rijke citroensmaak, die je met normale gin niet kan krijgen.

Inspiratieafbeelding voor Limoncello Tonic Bekijk Recept

Vodka And Tonic

Nog een Gin Tonic zonder Gin, maar dit is er een waarvan wij zeggen: vind je de gin tonic lekker, probeer deze dan ook eens. Hij is ook heel goed om te proberen als je een vodkaliefhebber bent.

Inspiratieafbeelding voor Vodka And Tonic Bekijk Recept

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl