Afbeelding van De beste cocktails voor een Pool Party

De beste cocktails voor een Pool Party

Gepubliceerd op 2024-03-12

Een pool party is de ideale manier om te ontspannen, te genieten en te feesten met vrienden en familie. En wat is er beter dan een verfrissende en smaakvolle cocktail om het zwembadplezier compleet te maken? Maar met zoveel verschillende cocktails om uit te kiezen, zoals de Mojito en de Screwdriver, kan het lastig zijn om te bepalen welke het best geschikt zijn voor een pool party.

Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld waarin je de beste pool party cocktails kan vinden, zodat jij je tijd kunt besteden aan plezier maken en je geen zorgen hoeft te maken over de cocktailkeuzes. Lees verder en ontdek welke heerlijke drankjes je moet serveren op jouw volgende pool party!

Strawberry Gin Smash

Deze verfrissende aardbeiencocktail maak je met gin, verse aardbeien en verse basilicumblaadjes. Het is een ware smaakexplosie, en omdat je verse basilicum en verse aardbeien gebruikt ziet de cocktail er bovendien ook nog eens erg aantrekkelijk uit.

Inspiratieafbeelding voor Strawberry Gin Smash Bekijk Recept

Strawberry Basil Daiquiri

Nog een cocktail waarin aardbeien een grote rol spelen, maar dit keer in de vorm van een frozen cocktail. Deze cocktail heeft de textuur van een slush puppy en maak je met onder andere rum, aardbeien, basilicum en suikersiroop. Ook deze cocktail heeft een mooie rood/roze kleur en wordt door veel mensen geliefd.

Inspiratieafbeelding voor Strawberry Basil Daiquiri Bekijk Recept

Piña Colada

De Piña Colada, wie kent hem niet? Deze tropische cocktail is perfect om te serveren aan het zwembad. Hij straalt zomer uit en ook deze cocktail is relatief makkelijk te maken. Je hebt alleen rum, kokosnootmelk en ananas nodig om deze klassieke cocktail te maken.

Inspiratieafbeelding voor Piña Colada Bekijk Recept

Strawberry Crush 43

Nog een cocktail met aardbeien, maar dit keer gecombineerd met de verassende smaak van Likeur 43. Deze smaakcombinatie is erg zoet, maar ook erg smaakvol. Je proeft naast de fruitige aardbeiensmaak ook de smaak van de 43 ingrediënten van de likeur, en om de cocktail helemaal af te maken gebruik je ook nog wat wodka en basilicumblaadjes.

Inspiratieafbeelding voor Strawberry Crush 43 Bekijk Recept
Foto van de auteur

Over de Auteur

Tim

Tim is de oprichter van Drankidee en heeft veel van de recepten op de website geschreven. Hij studeert momenteel, maar houdt er van om in het weekend een lekkere cocktail te maken, voor zichzelf of voor zijn vrienden.

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl