Afbeelding van De beste cocktails om te drinken tijdens een EK of WK

De beste cocktails om te drinken tijdens een EK of WK

Gepubliceerd op 2024-06-27

Bij een EK of WK denk je waarschijnlijk al snel aan een oranje cocktail, maar er is nog veel meer mogelijk. In deze lijst hebben we de lekkerste en leukste cocktails verzameld die jij samen kan drinken met al je TV-maatjes tijdens het EK of WK voetbal, hockey, honkbal of welke sport dan ook. In de lijst vind je wel enkele oranje cocktails, om de oranjestemming te komen, maar ook cocktails die je makkelijk in grote hoeveelheden kan maken, of cocktails die vrijwel iedereen lekker vindt. Zo heb je altijd een cocktail die je kan maken.

Frozen Peach Bellini

We beginnen met een zoete verassing, een Frozen Peach Bellini, een cocktail die qua structuur veel weg heeft van een [https://drankidee.nl/posts/de-lekkerste-frozen-cocktails](slush puppy cocktail), en qua smaak lijkt hij er ook nog op! Je maakt hem met perzikextract en champagne, waardoor hij een lekkere bubbel heeft.

Inspiratieafbeelding voor Frozen Peach Bellini Bekijk Recept

Michelada

Deze bijzondere cocktail maak je met bier, dé drank die Nederlanders drinken tijdens sportwedstrijden. Verder zitten er in deze cocktail wat specerijen die je kan kennen uit de Bloody Marry, maar geen zorgen, hij heeft een compleet ander smaakprofiel dan deze andere klassieke cocktail.

Inspiratieafbeelding voor Michelada Bekijk Recept

Frambozencocktailpunch met Bier

Net zoals de vorige cocktail maak je deze cocktail met een goede scheut bier, in dit geval witbier. Dit geeft deze cocktail een bijzondere nasmaak, en is in combinatie met de wodka een belangrijk ingrediënt in het recept.

Inspiratieafbeelding voor Frambozencocktailpunch met Bier Bekijk Recept
Foto van de auteur

Over de Auteur

Tim

Tim is de oprichter van Drankidee en heeft veel van de recepten op de website geschreven. Hij studeert momenteel, maar houdt er van om in het weekend een lekkere cocktail te maken, voor zichzelf of voor zijn vrienden.

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl