Blended roséwijn "slushies" - nu bekend als frosés - zijn onze go-to chiller op een zinderende zomerdag. Het is een geweldige manier om gebruik te maken van een zo-zo rosé, maar zelfs een merk van de bovenste plank ziet zijn smaken enigszins gedempt door de toevoeging van koud ijs. Dat is waar de Frozémonade (van Robert Krueger van Brooklyn's Extra Fancy) om de hoek komt kijken - de eenvoudige toevoeging van citroensap zorgt voor een frisheid die de onderliggende smaken van de rosé opfleurt.
Dit recept komt ook voor in de volgende blogposts: De beste Roze Cocktails, De lekkerste Frozen Cocktails .
Deze kleurrijke, fruitige cocktail heeft noten van bramen en limoen en is zeer g
Deze Espresso Martini wordt gemaakt zonder koffie maar met een koffielikeur van
Deze cocktail is opgenomen in het IBA-register, wat betekend dat het een échte
De jitterbug is een cocktail die een eenvoudige bereiding kent, maar wel een paa
Deze cocktail, gebaseerd op de smaken van een met jam gevulde donut, ziet er mis
De New York sour lijkt veel op een Whiskey Sour, maar deze bijzondere cocktail m
Deze Lemonade Cooler bevat, naast lemonade, triple sec en bessenlikeur. Deze gev
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.