Deze bijzondere cocktail wordt gemaakt met veel verschillende ingrediënten. De bloedsinaasappel en amaretto geven de cocktail veel smaak, terwijl de munt, suiker en wodka de cocktail wat finishing touches geven. De cocktail vereist wel wat voorbereidingstijd, je dient namelijke eerst de bloedsinaasappelsiroop te maken en af te koelen, voordat je de cocktail zelf kan maken.
Het afkoelen van de siroop kan een paar uur duren, houd hier rekening mee in je planning. De afgekoelde siroop is een week houdbaar.
Deze cocktail is perfect om te maken in het najaar, als bloedsinaasappels vers van de plant komen, vanaf december tot eind maart. Door verse ingrediënten te gebruiken krijgt je cocktail een smaakexplosie. En als je de moeite neemt om één van deze cocktails te maken, is het net zo makkelijk, en eigenlijk veel leuker, om wat vrienden of familieleden uit te nodigen en hen ook een cocktail aan te bieden. Verdubbel, -driedubbel of -vierdubbel het recept hier gewoon voor.
Deze eenvoudige cocktail is bekend uit de James Bond films. In de films moet de
De Vesper, of Vesper Martini, is een cocktail bedacht door de bedenker van James
De sea-breeze is en simpele cocktail van Wodka en Vruchtensap die vooral in de z
De Black Russian is een simpele cocktail met donkere kleur, die je maakt met kof
De Sex on the Beach is een echte klassieker, gemaakt van wodka, peach schnapps,
Wie kent hem niet? De Moscow mule. Deze cocktail wordt vaak geserveerd in een sp
Deze overheerlijke fruitige cocktail heeft veel ingrediënten, maar heeft ook ee
Deze Schotse cocktail is vernoemd naar het gelijknamige Balmoral-kasteel in Scho
Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.