Afbeelding van Captain Morgan Spiced Gold

Captain Morgan Spiced Gold

Captain Morgan Spiced Gold 1 liter is een Jamaicaanse rum met een avontuurlijk en kruidig karakter

Omschrijving

Captain Morgan Spiced Gold 1 liter is een Jamaicaanse rum met een avontuurlijk en kruidig karakter. Een basis rum verrijkt men met een zorgvuldig samengestelde mix aan exotische kruiden en natuurlijke smaken, waarvan de exacte samenstelling een goed bewaard geheim is.

Vervolgens vindt een minstens één jaar durende rijping op eikenhouten vaten plaats, wat de smaak van de rum verzacht en tegelijkertijd van meer diepgang voorziet. Samen voorziet dit deze rum van Captain Morgan van levendige smaakinvloeden van vanille, bruine suiker, verwarmende kruiden en een vleugje eiken.

Fan van deze rum? Kies dan voor de Captain Morgan 1 liter. Zo weet je zeker dat je over een ruime voorraad van deze voordelige rum beschikt. Captain Morgan drink je eenvoudig in een klassieke mix met Coca-Cola, maar ook een éxtra kruidige mix in combinatie met ginger beer is het ontdekken waard. Maak je liever rum cocktails? Dan komt de veelzijdigheid van de Captain Morgan Spiced Gold goed van pas. Met deze rum kun je alle kanten op.

Populaire posts met Captain Morgan Spiced Gold

Deze posts maken gebruik van Captain Morgan Spiced Gold

Bekijk alle posts met Captain Morgan Spiced Gold en zoek verder.

Over Drankidee

Drankidee is dé Nederlandse site voor alles over cocktails, cocktailingrediënten en home-bar benodigdheden.

Gemaakt met ❤️ door Tim - Arendz.nl